Vieraskirja

8 vastausta artikkeliin ”Vieraskirja

 1. Tiina

  Hei arvon Nokian naiset. Terveisiä entiseltä Tampereen ketjun laitahyökkääjältä. 🙂 Oli mukava nähdä teitä kesällä Kuopiossa! Pieni varoituksen sana; saatanpa pyrkiä teidän joukkoon takaisin! 🙂 Hyvää syksyn alkua!!!

 2. notabene Artikkelin kirjoittaja

  Saatiin tänään palautetta kuulijalta.

  ”Toivoisin hartaasti, että 1. adventtisunnuntaina järjestettävän Nota Bene-kuoron konsertin ohjelmassa olisi mukana Hoosianna-hymni, vaikkapa yhteislauluna. Onhan se koko adventin tärkein ja keskeisin hymni. Vuosi sitten kuoron konsertti oli muuten hyvin kaunis, mutta Hoosianna oli silloin kokonaan unohtunut! Miksi? Nimi
  m. Perinteitä kunnioittava.”

  Yritämme kovasti toteuttaa toiveesi. 🙂
  Palaute on aina toivottavaa ja tervetullutta.
  Nähdään ensi viikon sunnuntaina joulukonsertissamme!
  Terv. Kuoron tiedottaja, Jonna Viljanen

 3. Jaana Kantanen

  Olipas hieno joulukonsertti. Saitte aikaan kylmiä ja lämpimiä värityksiä… Tunnelma oli niin hieno, että itku tuli. Hyvä naiset!

 4. Raimo Valkama

  Kiitos upeasta Joulukonsertista.Itsekin pitkään kuorolaulua harrastaneena totesin kuuntelijana, kuinka hienoa on, kun kuoro soi niin kuin se teillä tapahtui. Äänet olivat loistavasti balanssissa ja laulut osattiin ilman kansioita, jolloin johtajan seuraaminen antoi lopullisen silauksen konsertille. Omaksi suosikeiksini ohjelmasta nousivat konsertin kolme ensimmäistä laulua, joista Ave maris stella oli ehdoton. Myös vieraileva kuoro Havina oli kelpo kuoro, mutta olisin kaivannut heiltä muutamaa laulua ilman säestystä. Olenko vähän nurkkakuntainen, jos sanon, että kyllä kotikylän kuoro oli aavistuksen edellä vierailijoita. Ive Riihimäen sovitus kestosuosikista Jouluyö juhlayö oli upea ja siitä kuorot sen vaikeusasteesta huolimatta selvisivät mielestäni kohtuullisen hyvin. Maa on niin kaunis yleisön kanssa oli koskettava lopetus konsertille. Hieno tilaisuus. Hyvää Joulua ja laulamisen iloa kuorolle !

 5. maallikko

  Hienoa oli konsertissanne jälleen! Kiitos. Kuitenkin toivoisin enemmän suomen kielisiä kappaleita. Pidin silti enemmmän ulkomaan kielisistä lauluistanne, joista en mitään ymmärtänyt kuin miltei unettavasta vierailijoiden osuudesta. Kevättä ajatellen, toiveenani olisi saada lisää kielellistä ymmärrystä (heti Kerholan ovesta sisään astuessa).
  -Suomea ymmärtävä

 6. Leo Hautakoski

  Kerholan konsertti oli Johtajansa näköinen,osoitus siitä miten innostunut kuoronjohtaja pystyy lyessä ajassa innostamaan laulajat uusille tuulille.Jatkakaa samalla innolla,unohtamatta Suomenkielisiä lauluja. Onnea Innostusta jatkossakin. Solistien käyttö oli merkillepantavaa.Mikkien käyttö olisi ehkä vaatinut miksaamista.Kokonaisuutena konsertti oli mielestäni raikas ja uskottava.Leo

 7. Asta Lundin

  Oli hieno konsertti 13.4 Kerholassa Nokialla. Elävä musiikki on hienoa ja olisin viihtynyt vähän pidempäänkin. Parhaat kappaleet Dancing Queen, Jokainen päivä on liikaa ja Elämän sain soimaan. Soolot ei oikein aina kuuluneet kunnolla, muuten hieno konsertti.

 8. Raimo Valkama

  Oli mukava taas olla kuuntelijan osassa konsertissa Nokian Kerholassa 13.4. NotaBene jatkaa hyvässä myötätuulessa kohti ensi vuoden 60-vuotisjuhlakonserttiaan. Nokialaiseen kuoroelämään raikkaan positiivisen ilmeen tuonut kuoro on sointupuhtaudellaan ja uusilla sovituksilla osoitus siitä, kuinka suhteellisen lyhyessä ajassa uuden innostavan johtajan luotsaamana päästään asioissa eteenpäin ja hyvään lopputulokseen. Toki se vaatii myös kuorolaisilta heittäytymistä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Konsertin helmeksi nostan oman vajavaisen korvani kuulemana kappaleen The Rose, jossa kaikki osaalueet olivat mielestäni kohdallaan. Mielenkiintoinen sovitus oli myös Juicen Pyhä toimitus ja tuplakvartetin laulut soivat kauniisti ja tasapainoisesti. Äänentoiston kohdalta voi todeta, että balanssin löytäminen kuoron ja soittajien kesken on todella haasteellista. Melkein voisi sanoa, että se on ikuisuusongelma. Solistien äänenvhvistus olisi mielestäni kaivannut vähän lisää volyymia. Kiitos mukavasta konsertista. Musiikin voimasta saimme jälleen eväitä arkipäivän askareihin.
  Terv. Raimo Valkama !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.